top of page
HB Poorten

Sectionale garagepoorten van Beldoor

Sectionale garagepoorten

Levering en plaatsing van sectionale garagepoorten

Uw oude garagepoort laten vervangen door een nieuwe sectionaalpoort? HB Poorten is uw renovatiepartner voor de levering en plaatsing van sectionale garagepoorten. Hiervoor vertrouwen wij op de garagepoorten van Beldoor, kwaliteit verzekerd! U geniet hierbij steeds van een 5 jaar lange garantie op wisselstukken, werkuren en transport.

Sectionale garagepoorten

Sectionale garagepoorten van Beldoor

HB Poorten levert en plaatst sectionale garagepoorten van Beldoor in uiteenlopende uitvoeringen. Hierdoor kunnen we een constante kwaliteit en degelijkheid garanderen. Beldoor garagepoorten zijn steeds uitgerust met een torsie veersysteem, net zoals bij industriepoorten en lenen zich perfect voor renovatie door de mogelijkheid van beperkte inbouwmaten. Alle poorten zijn bovendien conform aan de Europese norm EN 13241-1.

Eigenschappen van onze sectionale garagepoorten

Poortblad met dubbelwandige panelen

De panelen hebben een hoogte van 500mm en een inbouwdiepte van 40mm. Ze zijn onderling verbonden door opgezette scharnieren en zijdelings afgedicht door gegalvaniseerde profielen

Bij elk paneel wordt onder hoge druk tussen de vuurverzinkte stalen platen CFK vrij polyurethaanschuim aangebracht

Hierdoor bekomen we een paneel met een homogene dichtheid en een sterke adhesie tussen schuim en beplating. U-waarde = ± 1,5 W/m2K

De panelen zijn langs beide zijden voorzien van een tweevoudige ingebrande polyestercoating

De panelen zijn zonbestendig

HB Poorten

HB Poorten, altijd open voor een uitdaging

Zijn de inbouwafmetingen van uw garagepoortopening onvoldoende? Dan hoeft u een nieuwe sectionale garagepoort zeker niet uit te sluiten. HB Poorten heeft immers een oplossing klaar: we kunnen een montagekader plaatsen. Onze sectionale garagepoorten zijn in alle bestaande standaardkleuren en in elke RAL-kleur verkrijgbaar. U hebt bovendien de keuze uit diverse paneeluitvoeringen. Al onze garagepoorten kunnen indien gewenst ook voorzien worden van een deur of raam.

UW NIEUWE SECTIONALE GARAGEPOORT AUTOMATISEREN

Wij plaatsen manuele en elektrische sectionale garagepoorten. Uw garagepoort moeiteloos openen en sluiten? Dankzij HB Poorten hoeft u uw wagen niet langer uit: zo kunnen we uw sectionale garagepoort ook uitrusten met een afstandsbediening. Van comfort gesproken!

Benieuwd naar de prijs van een nieuwe sectionale garagepoort? Bel ons meteen voor een gratis offerte!

bottom of page